Therapeutische massage

Door een operatie, blessure of ongeluk heeft je lichaam je beschermt tegen pijn en kan een nieuw manier van bewegen aangenomen. Ook al heb je allang geen klachten meer, kan het best zijn, dat vanuit je hersenen nog steeds het signaal wordt gegeven dat er iets mis is. Je hoeft er geen klachten van te krijgen, maar als het lichaam gaat compenseren en spieren een beweging gaan maken waar ze niet voor zijn gemaakt, beginnen de problemen.

Maar dáár kan ik je mee helpen.

Waar beginnen we?

We beginnen met een online video gesprek van ongeveer 20 minuten, om te zien wat je klachten zijn, wanneer je ze hebt en welke blessures of operaties je in het verleden hebt gehad, en eventueel littekens.

What's next?

In mijn praktijk gaan we samen bekijken waarom je sommige bewegingen minder makkelijk kan doen. Waar zit "het vast"?

Dus.....Om dat uit te zoeken, gaan we spiertesten en andere bewegingstesten doen.

Welke behandeling?

Als het voor mij duidelijk is welke spieren behandeld willen worden gaan we aan de slag. Dit is geen massage waarbij je tijdens de behandeling stil ligt. Je doet actief mee. Sommige spieren zullen gemasseerd worden en anderen geactiveerd.

Waarom huiswerk?

Na de behandeling gaat het eigenlijk pas beginnen. Thuis ga je aan de slag met oefeningen. Doordat je vaak langdurig een bepaald patroon hebt gehad, duurt het even voor dat het lichaam weer weet hoe de oorspronkelijke beweging was.Activeren van spieren


Prijs

€55.00 voor 60 minuten

20 minuten online intake gratis